Tarieven

healing 

20 minuten (zittend) 20 euro, 45 minuten (liggend) 35 euro 

Healing is het doorgeven van energie. Energie die jou ontspanning kan geven, pijn kan verminderen, jou de kracht kan geven om zaken onder ogen te komen en op die manier je oplossend vermogen vergroot.
Healing vervangt geen reguliere behandelingen, het vult aan.

consult 

45 minuten, 35 euro. 

Een consult kan bestaan uit een reading waarbij ik over jou vertel of contact maak met overledenen.
De andere mogelijkheid is een coachingsconsult, waarbij ik jou vragen stel en je ondersteun in bepaalde processen.

Massage 

Intuitieve Ontspanningsmassage
Een ontspannende massage met technieken uit verschillende massagevormen, o.a. uit de klassieke massage, pulsing i.c.m. helende energie en/of aromatherapie.
30 minuten, 25 euro. 60 minuten, 45 euro. 90 minuten, 65 euro.

Massage voor ouderen (met dementie)
Een ontspannende massage van de onderbenen en de voeten of schouders, nek, armen en handen met kokosolie en een aangepaste essentiele olie (aromatherapie).  Ook kan dit in de laatste levensfase ondersteuning geven.
Deze massage kom ik op de locatie geven waar de oudere woont en kan desgewenst via de mantelzorger afgesproken worden. De mantelzorger wordt via mail op de hoogte gehouden van het verloop van de afspraak en factuur wordt bij het bericht gevoegd.
30 minuten, 25 euro.

Stoelmassage
voor bedrijven
Vanaf 15 euro p.p. (excl. btw), graag maak ik een offerte op, op basis van de omvang van de opdracht, de duur van de massage en de locatie. Voor een brochure over stoelmassage stuur een mail naar info@praktijkvoorverlichting.nl
Als particulier kun je in de praktijk ook een stoelmassage boeken van 15 minuten.

Hotstonemassage
Een heerlijke ontspannende en verwarmende massage met hotstones eventueel i.c.m. aromatherapie.
60 minuten, 55 euro.

Aromatouchmassage
Dit is een zachte, ritmische massage die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.
75 minuten, 55 euro

Voetmassage
We beginnen met een heerlijk voetenbad en kopje thee. Waarna er een ontspannende massage volgt van de onderbenen en de voeten waarbij ook reflexpunten behandeld worden.
45 minuten, 35 euro.

Klankschaalmassage
Je neemt plaats op de behandeltafel en je geniet van de helende klanken van de klankschaal.
45 minuten, 40 euro.

Shantalamassage
Een ontspannende, ritmische en langzame massage over de kleding heen.
90 minuten, 70 euro.

Thaise yoga massage
Je neemt plaats op de behandeltafel en je door middel van specifieke aanrakingen wordt je gerekt.
45 minuten, 40 euro. 
60 minuten, 50 euro. 
90 minuten, 70 euro

Spirituele avond of middag bij jou thuis

We beginnen de avond of middag met wat muziek en een korte afstemming. Op deze avond of middag zal ik contact maken met de spirituele wereld en een stem zijn voor hen die zijn overleden.
Een avond of middag kan op verschillende manieren ingevuld worden. Neem voor meer informatie contact met mij op door een mailtje te sturen naar innerbeingcentrum@gmail.com of bel naar 0614137376.
15 p.p. euro, minimaal 4 en maximaal 12 personen

Oefenavonden mediumschap

Vrijdagavond, van half acht tot half tien. Elke tweede en vierde vrijdagavond van de maand (door vakanties of andere afspraken kan er weleens geschoven worden) zijn er oefenavonden waarbij we elkaar readings geven. Zowel psychic als mediamiek. Een op een of voor de groep, zowel met als zonder foto's en voorwerpen. 
We beginnen altijd met een gezamenlijke afstemming.
6 euro per keer of een strippenkaart van 20 euro voor 5 keer.

Trance oefenavonden

Maandagavond, van half acht tot half tien, de tweede en vierde maandag van de maand (uitgezonderd vakanties en andere afspraken).
Op deze avonden gaan we oefenen met trance, verschillende stadia van bewustzijn.
Lijkt het je interessant en je wilt weleens ervaren hoe het gaat dan ben je van harte welkom.
Ook als je al regelmatig in trance zit ben je van harte welkom om mee te komen doen, zodat je steeds dieper in trance kunt raken.
6 euro per keer of een strippenkaart van 20 euro voor 5 keer. 

Geleide visualisatie/meditatie

Elke maandagmiddag ( uitgezonderd vakanties en andere afspraken) van 13.30 uur tot 15.00 uur is er de mogelijkheid om mee te doen.
Door regelmatig een geleide visualisatie/meditatie te doen, wordt het steeds makkelijker om in stilte te zitten. Maar ook is het ontspannend voor lichaam en geest.
6 euro per keer of een strippenkaart van 20 euro voor 5 keer.

Spirituele koffieochtend

Een keer in de maand op donderdag is de spirituele koffieochtend.
Niets moet op deze ochtend. Eventjes uit de hectiek van alledag. Verder kun je heerlijk sfeer komen proeven in mijn praktijk. Een healing ontvangen, een kaartje trekken. .
Ook is er de mogelijkheid om spirituele items te kopen. 
Je kunt, tegen betaling, ook een stoelmassage ontvangen.
Soms schuift er een andere gastheer - of dame bij die op deze ochtend komt vertellen of laten zien waar hij of zij zich mee bezighoudt op spiritueel gebied.
Een vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee is fijn.

Gratis afstandshealing 

Een keer in de maand op woensdagavond is er afstandshealing.
Op deze avond kun je een gratis healing ontvangen, je kunt je hiervoor opgeven door een berichtje te sturen naar innerbeingcentrum@gmail.com.

Een healing vervangt geen reguliere behandeling, maar is een aanvulling daarop. Het kan ontspanning geven en het stimuleert als het ware je eigen zelfgenezend vermogen. Een healingmedium bepaalt dan ook niet waar de energie naar toe gaat, maar laat dit over aan de Spirituele wereld en aan de ziel van de mens.

Van 20 tot 21 zal de healing plaatsvinden. 

Workshops

Verschillende workshops door mij gegeven of door gastdocenten. Vanaf 35 euro. Stuur een mailtje naar innerbeingcentrum@gmail.com voor vragen rondom de diverse workshops.