Nieuws

 Ga je mee ?

Oorspronkelijk was de week gepland bij http://mirathons.nl/ , maar vanwege de maatregelen rondom Corona, is de week verplaatst naar Nederland.
Van vrijdag 25 juni tot en met woensdag 30 juni 2021 geeft Patricia Jansen (Praktijk Innerbeing in Haarlem, www.innerbeingcentrum.nl ) een vijfdaagse workshop over de wondere wereld van mediumschap en intuïtie. Heb jij zin om in een kleine groep die verbinding te maken met de spirituele wereld en met elkaar? Patricia Jansen begeleidt je bij deze workshop , dus naast de workshop kun je genieten van een prachtige plek in Nederland.
Een intensieve workshop van 5 heerlijke dagen, vol warmte
en heling, met aandacht voor jezelf en -niet onbelangrijk- in
contact met de aarde.
Kosten: 495 euro voor 5 overnachtingen en volpension (vegetarische maaltijden). Vervoer zelf regelen. Bemiddelen bij carpoolen mogelijk.
Voor meer informatie en inschrijven: innerbeingcentrum@gmail.com
Locatie: krachtplek in Nederland https://www.ohanawellbeing.nl/


 Doorlopende groep intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling en mediumschap.
Je kunt maandelijks instappen. 


Per maand zijn er 4 bijeenkomsten op vrijdag, waarbij we met elkaar aan de slag gaan. Daarnaast kun je onbeperkt deelnemen aan zowel de oefenavonden mediumschap als de oefenavonden trance. En dat voor maar 110 euro per maand. 


Weet je al zeker dat je een half jaar gaat meedoen of wellicht het hele jaar en je wilt het bedrag ineens betalen, dan krijg je een kleine korting.


Voor meer informatie of aanmelden, stuur een mailtje naar innerbeingcentrum@gmail.com.